REGJISTRIMI I FLAMURIT TË SEYCHELES PËR ANIKA

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-seychelles

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË SEYCHELES PËR ANIKA

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Seychelles

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Seychelles

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Seychelles

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit të Seychelles

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Seychelles?

rc-seychelles
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Seychelles me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria

Vlefshmëria

Regjistrimi është i vlefshëm për një vit. Ne mund të ndihmojmë me rinovime të lehta.

Çmim të ulët

Çmim të ulët

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Seychelles.

Njohje ndërkombëtare

Njohje ndërkombëtare

Varkat e regjistruara në Seychelles njihen ndërkombëtarisht

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Procesi efikas i regjistrimit

Procesi efikas i regjistrimit

Procesi i regjistrimit për anijet në Seychelles është efikas dhe i drejtpërdrejtë

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Licenca për pika

Ne mund të organizojmë licencën tuaj të pranimit

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Seychelles të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Seychelles dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura aty pranë.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Seychelles

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

  • Kopje e faturës së shitjes së noterizuar/ Dëshmi pronësie
  • Kopje e pasaportës/ID
  • Certifikata e ndërtuesit
  • Dëshmi e mbulimit të sigurimit
  • Leje radioje (Nëse varka juaj është e pajisur me radio, do t'ju duhet të siguroni një kopje të licencës së radios)

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Seychelles

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijeve të Seychelles?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin e Seychelles?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin e Seychelles?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në Seychelles?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrim në Seychelles?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?

Merrni një ofertë pa detyrime për Seychelles Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner